Wednesday, January 7, 2009

Parlimen Kuala Terengganu Buka Gelanggang!!!

Bersemangat…

Puluhan Ribu Penyokong Barisan Nasional (BN) Mengiringi Calon BN, Datuk Wan Ahmad Farid Wan Salleh Ke Pusat Penamaan Calon Di Stadium Negeri. Perarakan Tersebut Yang Diketuai Timbalan Presiden UMNO Yang Juga Timbalan Pengerusi BN, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak Cukup Besemangat Dengan Pelbagai Laungan Dan Kain Rentang Yang Menunjukkan Sokongan Padu Mereka Terhadap Calon Yang Diketengahan Oleh Pucuk Pimpinan Pati Dalam Usaha Mempertahankan Parlimen Terbabit Pada Pilihan Raya Kecil Parlimen Kuala Terengganu 17 Januari Depan.


Seramai Tiga Calon Layak Bertanding Termasuk Datuk Wan Ahmad Farid, Calon Pas, Mohd Abdul Wahid Endut Dan Calon Bebas, Azharudin Mamat @ Adam

2 comments:

Anonymous said...

tahniah sahabat. blog makin menarik.

Anonymous said...

Salam Perjuangan.

Terlebih dahulu diucapkan syabas dan bangganya UMNO rb kerana RB BOLEH masih tidak ketinggalan menabur bakti dan melonjakkan semangat kental.

Duhai, darah Pahlawan Melayu sejati akan terus mengalir demi meneruskan bakti dan tugas Nusa dan Bangsa di Malaysia.

Diiringkan doa agar kalian tenang dan berjasa….

Soal pilihanraya P036.

Sesungguhnya, orang Terengganu tidak ‘Seteruk’ orang-orang di Penang di Permatang Pauh. Dua negeri yang berbeza, acuannya… Satu Melayu Islam yang ada jiwa kekeluargaan dan satu lagi Bukan Melayu Yang Kononnya Akulah Raja dan kononnya nak tukar Malaysia baru. DAP kan?.

Hidup Barisan Nasional… UMNO tentunya…Segar bugar sepanjang zaman….

Rosli Harun